Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nagyméretű LED panelek

A LED panelek vékony, általában ipari lámpatestek, de egyre növekvő számban lakásokban, otthonokban is felhasználásra kerülnek. Általában kazettás álmennyezetekhez készültek, de számtalan más módon is beépíthetőek. Akár a gipszkarton síkjába is építhető süllyesztő kerettel, vagy sodronyra függesztve függeszthetők. Az egyszerűbb designt a falon kívüli beépítőkeretekkel érhetjük el.

A négyzet alakú LED panelek mutatós és modern világítótestek, melyek otthonokban, nappalikban, folyosókon, irodákban, üzletekben, éttermekben is kiválóan alkalmazhatóak. Minimal design irodákhoz függesztve kifejezetten ajánlott.

A LED panel lámpa olyan energiatakarékos világítótest, amelyben a fényt a lámpaházba integrált ledek biztosítják. Az alacsony káprázásról az opál előlapok gondoskodnak, de kifejezetten az UGR jelölésű LED panelek alacsony káprázásúak.

Áruházunkban kapható LED paneljeink mindegyike tartalmazza a tápegységet, azonban a LED panelek döntő többsége keret nélküli kivitel / álmennyezetbe süllyeszthető verzió. Amennyiben falon kívül szeretné beépíteni a LED panelt úgy a megfelelő keretet kell hozzá megvásárolni.

A kiegészítőket megtalálja itt: LED panel kiegészítők

Hogyan építhető be/szerelhető a nagyméretű LED panel?: Olvassa el az erről szóló cikkünket

Rendezés: