Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.989 Ft
Menny.:db

MiLight 2-in-1 mini csoport zóna WiFi Smart vezérlő kétféle (egyszínű, CCT) LED szalaghoz, 12A

9.989 Ft
Gyártói cikkszám: FUT035W+
Elérhetőség: 42 db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db

Termékinformáció, technikai segítségnyújtás:
+36-70-618-3589

Rendelésekkel kapcsolatos ügyintézés :
+36-30-718-7693

Hasonló termékek

Információk

2-in-1 MiLight mini CCT csoport (zóna) WiFi Smart vezérlő dimmelhető egyszínű vagy CCT LED szalaghoz

Csak vezérlő! A működtetéshez MiLight csoport távirányítóra vagy egy okostelefonra is szükség van. Egy vezérlő egy önálló LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Beüzemeléskor csak a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt LED fényforrásokat kell a vezérlőhöz csatlakoztatni, majd a külön megvásárolható csoport távirányítóval kell össze hangolni, vagy okos telefonnal, tablettel applikáció segítségével párosítani Wi-Fi hálózaton keresztül.

A vezérlőbe épített jeltovábbító funkció segítségével lehetőség nyílik a párosított távirányító jelének továbbítására. Ennek köszönhetően a távirányító hatótávolságán (30 méter) kívül eső vezérlők is elérhetők számára: a vezérlő a távirányító által leadott jelet képes 30 méteren belül egy másik vezérlőnek továbbítani.

Egyszínű és kettős színhőmérsékletű mód

Az egyszínű dimmer, és a két színhőmérsékletű CCT vezérlés között a vezérlőn található SET gomb többszöri lenyomásával válthatunk. Az aktív módot a vezérlő beépített jelzőfénnyel jelzi:

  • Fehér fény: Egyszínű/dimmer mód
  • Sárga fény: Kettős fehér/CCT+dimmer mód

A vezérlő és távirányító párosítása

Figyelem! Első használat előtt fel kell programozni, egyébként nem működik!

Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell tanítani egymással, ennek menete:

Áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá; VAGY nyomjuk meg röviden a SET gombot a vezérlőn: ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját háromszor röviden meg kell nyomni. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, próbálkozzunk újra.

Leprogramozás: esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva. Áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá; VAGY nyomjuk meg röviden a SET gombot. Azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után. Siker esetén a csatlakoztatott LED tízszer villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.

Márka Mi-Light
Áramerősség 12 A
Bemeneti feszültség 12-24 V
Kivitel 2 csatornás
Méret 74.5 x 36 x 17 mm (ho x szé x va)
Teljesítmény 144 W
Védettség IP20
Vezérlési típus 2 in 1 vezérlő (Monokróm+CCT)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!