Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Erre ügyelj a hosszabbító és elosztó használatakor!

Erre ügyelj a hosszabbító és elosztó használatakor!
Az elosztók és hosszabbítók nagyban megkönnyítik mindennapjainkat. A webáruházunkban kapható minőségi EMOS elosztó, hosszabbító és kábeldob termékek természetesen a szabványoknak és előírásoknak megfelelőek, de azért nem árt tudnod, hogy mire érdemes figyelned a használatuk közben.

Erre figyelj a hosszabbító használatakor!

Fontos ügyelni arra, hogy a több csatlakozóhelyes hosszabbítókat ne terheljük túl. A hosszabbító kábeleken megtalálhatod azok maximális terhelhetőségét, ami  általában 10-16 A. Ez a szám az összes rácsatlakoztatott eszköz együttes teljesítmény felvételére vonatkozik, tehát ha egy időben minden csatlakozóhelyről üzemeltetsz egy készüléket, akkor ezek teljesítménye ne haladja meg az elosztón vagy hosszabbítón feltüntetett értéket.

 

 

Erre ügyelj a kábeldobos hosszabbító használatánál!

A feltekercselhető 10-20 méteres hosszabbítók esetén arra figyelj, hogy ne használd összetekert vagy kábeldobra felcsévélt állapotban a hosszabbítót, mert komolyabb terhelés esetén a hosszabbító melegedni kezd. Kábeldobok esetében ezt a melegedést hőkioldó biztosítékkal lehet kivédeni, amivel a legtöbb modern kábeldob rendelkezik. Az általunk forgalmazott EMOS kábeldobok is rendelkeznek ilyennel.

 

 

Nekünk is fontos a biztonságod!

Sok hosszabbító termékünk IP 44-es védelemmel is ellátott, ami azt jelenti, hogy védett az apróbb méretű szilárd tárgyak ellen (>1 mm), illetve a fröccsenő víz ellen is minden irányból. Elosztóink rendelkeznek gyermekvédelemmel is, azaz nem lehet az aljzatokba belenyúlni apró tárgyakkal. Ezzel elkerülhetők az áramütéses gyermekbalesetek.

Webáruházunk kínálatában minden igényhez találsz minőségi elosztót vagy hosszabbítót normál és kábeldobos kivitelben is.

Kattints és rendelj most!