Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED lépcsővilágítás - Beépítési ötletek képekben

LED lépcsővilágítás - Beépítési ötletek képekben
Igyekszünk nem csak termékeket kínálni, de ötleteket is adni a LED világítások sokoldalú felhasználásához. Ebben a cikkünkben a lépcsőkkel kapcsolatos lehetőségekre világítunk rá.

Bevezető

Ha este megbotlottál már lépcsőben vagy rosszabb esetben le is estél lépcsőről, akkor tudod, hogy mennyire fontos a jó megvilágítás ebben az esetben is. Ha emellett még a hangulati hatás is fontos, akkor szinte kihagyhatatlan elem a LED lépcsővilágítás kialakítása.

LED szalagos lépcsővilágítás

Számos megoldás vár, ha LED lépcsővilágítást szeretnél. Talán a legegyszerűbb a LED szalagos módszer. Ez kerülhet akár kültérre is, ha megfelelő védettségű terméket választhatsz. A LED szalagok hátoldala szinte minden felületen jól tapad, így akár a lépcső alsó feléhez vagy a kapaszkodóhoz is rögzítheted és látványnak sem utolsó, ahogy a képek mutatják.

Kültéri LED lépcsővilágítás megoldások:

 

Beltéri LED lépcsővilágítási megoldások:

 

Beépíthető LED lépcsővilágítás

Több féle lehetőségből jöhet szóba ezeknél a lépcsővilágításoknál is. Kapható akár betonba is helyezhető fémből készült kültéri, de a falba vagy lépcsőbe építhető beltéri megoldások választéka is igen széles. Új épületekhez vagy felújítás során célszerű ezt a típust választani, mivel a praktikum mellett dizájn szempontból is mutatós elem a beépíthető lépcsővilágítás.

Ahogy látod a LED-ek nem csak energiatakarékos és hosszú élettartamú fényforrások, de remekül dekorálhatod velük otthonodat is. Tedd fel kérdéseidet a LED lépcsővilágítással kapcsolatban és segítünk megtalálni a számodra legjobb megoldást.

info@artled.hu