Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ArtLED Host Control RGB+CCT csoport (zóna) vezérlő, IP66, medence lámpához

ArtLED
144.999 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
RAKTÁRON
RAKTÁRON
Központi készlet
Kézbesítés
Kézbesítés
3-5 munkanap
Szállítás
Szállítás
GLS futárral
144.999 Ft
Menny.:db

Leírás

Host Control RGB+CCT csoport (zóna) vezérlő, IP66, medence lámpához

Csak vezérlő! A működtetéshez Dimmer RGB CCT csoport távirányítóra is szükség van. Több vezérlővel akár 8 db, egymástól független zóna is kialakítható. Az eszköz beállítást nem igényel.

SYS-PT1 csoport vezérlő beüzemelése

Mindösszesen a tápfeszültséget (230V AC) és a vezérelni kívánt LED fényforrást kell a vezérlőbe csatlakoztatni. A vezérlő közvetlenül az AC 230 voltos hálózatra szerelhető, külön tápegység csatlakoztatása nem szükséges! Ezután az Output részre köthető egy DC 24 Voltos SYS családba tartozó MiLight fényforrás, például a SYS-RW1 medencelámpa. A vezérlőre több darab fényforrás is csatlakoztatható, maximum 8,5 Amper / 200 Watt teljesítményig.

IP66 védett kültéri viszonyokhoz

Kifejezetten a kültéri viszonyokhoz igazított, IP66 védelemmel ellátott, rozsdamentes acél házba épített vezérlő, mely normál működést biztosít esőben, szélben egyaránt.

A vezérlőbe épített jeltovábbító funkció segítségével lehetőség nyílik a párosított távirányító jelének továbbítására. Ennek köszönhetően a távirányító hatótávolságán (30 méter) kívül eső vezérlők is elérhetők számára: a vezérlő a távirányító által leadott jelet képes 30 méteren belül egy másik vezérlőnek továbbítani.

Figyelem! Első használat előtt fel kell programozni, egyébként nem működik!

Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell tanítani egymással, ennek menete:

A vezérlők a feszültség alá helyezés pillanatában tanuló módban vannak, így ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját 3 szor kell megnyomni 3 másodpercen belül. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, úgy áramtalanítsuk a vezérlőt, majd próbálkozzunk újra.

Leprogramozás: esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva, majd áramtalanítsuk a vezérlőt. Helyezzük újra feszültség alá a vezérlőt, majd azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után 3 másodpercen belül. Siker esetén a csatlakoztatott LED tízszer villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.

Mobiltelefonos vezérlés:minden MiLight LED vezérlő elérhető mobiltelefonos applikáción keresztül is! A kapcsolatot egy MiLight WiFi Box biztosítja. DMX rendszerekkel kompatibilis.

Paraméterek

Áramerősség 8.5 A
Bemeneti feszültség 24 V
Cikkszám AN24477
Dimmelhető Igen
Garancia 2 év
Márka ArtLED
Minőségi kategória A
Teljesítmény 200 W
Védettség IP66
Vezérlési típus RGB+CCT vezérlő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!