Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ArtLED LED SkyDance S1-B Triac dimmer fényerőszabályzó vezérlő, 100-240V, 1 csat., 1A/cs.

ArtLED
8.299 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
RAKTÁRON
RAKTÁRON
Központi készlet
Kézbesítés
Kézbesítés
3-5 munkanap
Szállítás
Szállítás
GLS futárral
8.299 Ft
Menny.:db

Leírás

Monokróm (egy színű) LED világításhoz vezérlő, fényerőszabályozással

A SkyDance S1-B triac fényerőszabályzó vezérlő segítségével könnyedén alakíthatunk ki szabályozható fényerejű világítási rendszert. A LED dimmer használatához távirányítóra is szükség van, amelyet kínálatunkban megtalál.

Az S1-B fényerőszabályzó lehetőséget ad a 100-240 Voltos feszültséggel működő LED fényforrások fényerejének változtatására. A dimmer egy csatornás, csatornánként 1 Amperre képes, ebből kifolyólag maximum 100-240 Watt összefogyasztású LED fényforrást képes üzemeltetni.

A SkyDance vezérlők különlegessége, hogy a vezérlők automatikusan szinkronizálnak egymással, ezzel megkönnyítve azok használatát. A beépített Auto-transmitting (automatikus továbbítás/sugárzás) funkció segítségével a vezérlő automatikusan továbbítja a kapott jelet egy további vezérlőnek, 30 méteresen hatótávon belül.

Lehetőségünk van a minimális fényerő beállítására is: a Match Key 2 másodpercig történő nyomva tartásával beléphetünk a minimális fényerő állítási módba. A Match Key 1-6x történő megnyomásával állíthatjuk be a kívánt minimális fényerőt (5-10-15-20-25-30%), ezt követően a fényforrás a beállított minimális fényerővel világít. A Match Key 2 másodpercig történő nyomva tartásával vagy 8 másodperc várakozással kiléphetünk a beállítási módból. Ezt követően a fényforrás újra 100%-os fényerővel világít.

A vezetéknélküli technológiának köszönhetően a SkyDance távirányítók mellett lehetőség van okoskészülékek használatára is a vezérlő működtetéséhez. Az okoskészülékek használatához a SkySmart nevű applikáció (Android és iOS), valamint WiFi relé szükséges, amely természetesen kínálatunkban is megtalálható.

A hagyományos vezérlés kedvelőinek sem kell aggódnia, hiszen az S1-B fényerőszabályzó vezérlő hagyományos nyomókapcsoló segítségével is használható:

  • Egyszeri megnyomás esetén ki- és bekapcsolhatjuk a csatlakoztatott fényforrást
  • Nyomva tartással szabályozhatjuk a csatlakoztatott fényforrás fényerejét

Az S1-B vezérlő és a kiválasztott SkyDance távirányító/falivezérlő összehangolására két módszer is rendelkezésünkre áll, mind a kettő roppant egyszerű:

  1. a vezérlőn található Match Key megnyomását követően egy zónás vezérlő esetén a bekapcsoló gombot, több zónás vezérlő esetén a kiválasztott zóna bekapcsológombját kell lenyomni
  2. az úgynevezett Power Restart módszer esetén áramtalanítsa a vezérlőt, majd visszakapcsolást követően egy zónás vezérlő esetén a bekapcsoló gombot, több zónás vezérlő esetén a kiválasztott zóna bekapcsológombját kell 3x megnyomni

Paraméterek

Áramerősség 1 A
Bemeneti feszültség 100-240 V
Cikkszám AN22909
Garancia 2 év
Márka ArtLED
Minőségi kategória A
Teljesítmény 240 W
Védettség IP20
Vezérlési típus LED fényerőszabályzó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!