Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ArtLED LED SkyDance V5 RGB+CCT vezérlő FullColor LED szalaghoz, 12-24V, 5 csatorna, 5A/cs.

ArtLED
10.799 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
RAKTÁRON
RAKTÁRON
Központi készlet
Kézbesítés
Kézbesítés
3-5 munkanap
Szállítás
Szállítás
GLS futárral
10.799 Ft
Menny.:db

Leírás

RGB+CCT LED világításhoz vezérlő, fényerőszabályozással

A SkyDance V5 RGB+CCT vezérlő segítségével könnyedén alakíthatunk ki szabályozható fényerejű világítási rendszert. Az FullColor LED szabályzó használatához távirányítóra is szükség van, amelyet kínálatunkban megtalál.

A V5 RGB+CCT szín és fényerőszabályzó lehetőséget ad a 12-24 Voltos feszültséggel működő LED fényforrások fényerejének és színének változtatására. A vezérlő öt csatornás, csatornánként 5 Amperre képes, ebből kifolyólag csatornánként maximum 60-120 Watt összefogyasztású LED fényforrást képes üzemeltetni pl. 12 Volt esetén csatornánként 60 Wattot. RGB+CCT LED szalag is található kínálatunkban.

A SkyDance vezérlők különlegessége, hogy egyszerre akár 10 távirányító is párosítható hozzá, valamint a vezérlők automatikusan szinkronizálnak egymással, ezzel megkönnyítve azok használatát. A beépített Auto-transmitting (automatikus továbbítás/sugárzás) funkció segítségével a vezérlő automatikusan továbbítja a kapott jelet egy további vezérlőnek, 30 méteresen hatótávon belül.

A vezetéknélküli technológiának köszönhetően a SkyDance távirányítók mellett lehetőség van a divatos SkyDance falivezérlők, valamint okoskészülékek használatára is a vezérlő működtetéséhez. Az okoskészülékek használatához a SkySmart nevű applikáció (Android és iOS), valamint WiFi relé szükséges, amely természetesen kínálatunkban is megtalálható.

A hagyományos vezérlés kedvelőinek sem kell aggódnia, hiszen a V5 RGB+CCT vezérlő hagyományos nyomókapcsoló segítségével is használható:

  • Egyszeri megnyomás esetén ki- és bekapcsolhatjuk a csatlakoztatott fényforrást
  • Nyomva tartással szabályozhatjuk a csatlakoztatott fényforrás fényerejét

A V5 vezérlő és a kiválasztott SkyDance távirányító/falivezérlő összehangolására két módszer is rendelkezésünkre áll, mind a kettő roppant egyszerű:

A vezérlők között fizikai összeköttetésre nincs szükség, a távirányító külön kapcsolódik minden vezérlőhöz. A vezérlők teljesítményét SkyDance LED jelerősítővel tovább lehet növelni.

  1. a vezérlőn található Match Key megnyomását követően egy zónás vezérlő esetén a bekapcsoló gombot, több zónás vezérlő esetén a kiválasztott zóna bekapcsológombját kell lenyomni.
  2. az úgynevezett Power Restart módszer esetén áramtalanítsa a vezérlőt, majd visszakapcsolást követően egy zónás vezérlő esetén a bekapcsoló gombot, több zónás vezérlő esetén a kiválasztott zóna bekapcsológombját kell 3x megnyomni.

Paraméterek

Áramerősség 25 A
Bemeneti feszültség 12-24 V
Cikkszám AN22882
Garancia 2 év
Márka ArtLED
Minőségi kategória A
Teljesítmény 600 W
Védettség IP20
Vezérlési típus RGB+WW+CW vezérlő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!