Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MiLight Group Control mini RGB csoport (zóna) WiFi Smart vezérlő RGB LED szalaghoz

Mi-Light
9.989 Ft
Menny.:db
Gyártói cikkszám: FUT037W
Szállítási díj: 1.490 Ft
Elérhetőség: 7 db
Kockázatmentes vásárlás
Gyors információ
Kérdése van a termékekkel kapcsolatban vagy segítségre lenne szüksége? Hívjon minket!

06-30-718-7693
06-70-618-3589
MEGBÍZHATÓ BOLT
A vásárlóink értékelése alapján
9.989 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

MiLight mini RGB csoport (zóna) WiFi Smart vezérlő RGB LED szalaghoz

Csak vezérlő! A működtetéshez MiLight csoport távirányítóra vagy egy okostelefonra is szükség van. Egy vezérlő egy önálló LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Beüzemeléskor csak a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt LED fényforrásokat kell a vezérlőhöz csatlakoztatni, majd a külön megvásárolható csoport távirányítóval kell össze hangolni, vagy okos telefonnal, tablettel applikáció segítségével párosítani Wi-Fi hálózaton keresztül.

A vezérlőbe épített jeltovábbító funkció segítségével lehetőség nyílik a párosított távirányító jelének továbbítására. Ennek köszönhetően a távirányító hatótávolságán (30 méter) kívül eső vezérlők is elérhetők számára: a vezérlő a távirányító által leadott jelet képes 30 méteren belül egy másik vezérlőnek továbbítani.

A vezérlő és távirányító párosítása

Figyelem! Első használat előtt fel kell programozni, egyébként nem működik!

Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell tanítani egymással, ennek menete:

A vezérlők a feszültség alá helyezés pillanatában tanuló módban vannak, így ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját meg kell nyomi 3x. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, úgy áramtalanítsuk a vezérlőt, majd próbálkozzunk újra.

Leprogramozás: esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva, majd áramtalanítsuk a vezérlőt. Helyezzük újra feszültség alá a vezérlőt, majd azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után. Siker esetén a csatlakoztatott LED tízszer villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.

Az RGB vezérlővel kompatibilis távirányítók ugyanazon termékek, mint az RGB+W szalaghoz megfelelőek, mindössze a fehér fényt állító funkciók nem működnek rajtuk, lévén a sima RGB LED szalagon nincs fehér fényű LED.

A zóna vezérlőn két feszültség bemenet is helyet kapott, melyből csak az egyiket kell használni: sorkapcsos bekötés vagy a hagyományos 5.5x2.1 mm-es DC csatlakozó. A több vezérlő használatakor fizikai összeköttetésre nincs szükség, a távirányító külön kapcsolódik minden vezérlőhöz. A vezérlők teljesítményét LED jelerősítővel tovább lehet növelni.

Mobiltelefonos vezérlés

A vezérlőbe épített 2,4 Ghz -es WiFI kapcsolattal közvetlenül az otthoni, vagy munkahelyi Routerre csatlakoztatható az eszköz, mely utána okostelefonra telepített applikáció segítségével egyszerűen, távirányító nélkül is vezérelhető lesz. "MiBoxer Smart" applikációval lehetséges az elérés, mely Androidra és iOS-re is szintén elérhető. Az oldal alján található "Letölthető dokumentumok" közt megtalálható az applikáció telefonra való telepítése és ráhangolása részletesen, angol nyelven.

Paraméterek

Márka Mi-Light
Áramerősség 12 A
Bemeneti feszültség 12-24 V
Kivitel 3 csatornás
Méret 36 x 74.5 x 17 mm (szé x ho x vas)
Teljesítmény 144 W
Védettség IP20
Vezérlési típus RGB vezérlő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek