Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő két színű LED szalaghoz 20A

Mi-Light
8.889 Ft
Gyártói cikkszám: FUT035P
Kockázatmentes vásárlás
Gyors információ
Kérdése van a termékekkel kapcsolatban vagy segítségre lenne szüksége? Hívjon minket!

06-30-718-7693
06-70-618-3589
MEGBÍZHATÓ BOLT
A vásárlóink értékelése alapján
8.889 Ft

Leírás

Változtatható színhőmérsékletű LED szalaghoz csoport (zóna) vezérlő

A CCT változtatható színhőmérsékletű LED szalagokkal és a CCT vezérlőkkel fokozatmentes színhőmérséklet állítás lehetséges a hideg fehér, természetes fehér és meleg fehér fény között. Nem kell tehát eldöntenie, hogy milyen színhőmérsékletű LED szalagot vásároljon, hiszen a bármikor tetszés és igény szerint szerint állítható a színe.

Csak vezérlő! A működtetéshez CCT csoport távirányítóra vagy CCT fali vezérlő panelre van szükség! Egy vezérlő egy önálló CCT LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Több vezérlővel maximum 4 db, egymástól független zóna alakítható ki. Az eszköz, beállítást nem igényel. Mindösszesen a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt CCT LED szalagot kell a vezérlőbe csatlakoztatni. A hangolást a külön megvásárolható CCT csoport távirányítóval vagy fali vezérlőpanellel lehet elvégezni.

A CCT csoport (zóna) vezérlők csatlakoztatása a tápegységhez és a LED fényforrásokhoz

A változtatható színhőmérsékletű LED szalagot a vezérlő kimenetére kell csatlakoztatni, a (+) jel mutatja a LED szalag pozitív bemenetét a CW illetve WW jelölésű csatlakozók pedig a LED szalag hideg és meleg fehér ledjeinek negatív (-) bemenetét.

Nem megfelelő szín esetén cserélje fel a CW/WW vezetékek bekötését!

LED zóna vezérlés

Maximum 4 külön vezérelhető zóna kialakítására van lehetőség ezekkel a LED vezérlőkkel. Minden vezérlő 1-1 zónát irányít, melyet vagy a kézi távirányítón, vagy a fali távirányító panelen, vagy mobiltelefonról vezérelhetünk. A vezérlők között fizikai összeköttetésre nincs szükség, a távirányító külön kapcsolódik minden vezérlőhöz.

A vezérlőre maximum 20 Amper (12 Volton 240 Watt, 24 Volton 480 Watt, 36 Volton 720 Watt) áramfelvételű LED szalagot köthetünk, ennél nagyobb teljesítményhez újabb vezérlőre van szükség. Ilyen esetben több vezérlőt programozunk egy távirányítóra.

Programozás

Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell párosítani egymással, ennek menete:

Kapcsoljuk le a párosítani kívánt lámpát, majd 10 másodperc után kapcsoljuk fel. A távirányítón nyomja meg a párosítani kívánt zóna bekapcsológombját háromszor. A lámpa 3 lassú felvillanással jelzi, ha a párosítás sikeres.

Minden MiLight LED vezérlő elérhető mobiltelefonos applikáción keresztül is! A kapcsolatot egy MiLight WiFi Box biztosítja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek