Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MonsterLED fényhidak és munkalámpák

MonsterLED fényhidak és munkalámpák
Megjelentek áruházunkban a MonsterLED prémium minőségű, nagy fényerejű reflektorai, fényhídjai és munkalámpái. Pár pontban összeszedtük, milyen elvárásoknak felelnek meg ezek a termékek, és mit várhat el tőle egy igazi természetjáró, vadász, vagy off-road versenyző.

Kiváló minőségi munkalámpák

Megkezdtük a MonsterLED Off-Road lámpák kiskereskedelmét, így áruházunk Off-Road LED lámpák kategóriájában számos fényhíd egyenes és ívelt kivitelben, szúró fényű reflektorok és munkalámpák találhatóak meg. Minőségükről mi mondana el többet, mint hogy minden példányt a legjobb CREE vagy Epistar chipekkel szereltek össze? Ezért, és sok más indokkal cégünk 4 év garanciát vállal rájuk.


CREE LED chipek

Mi az a CREE? A legnagyobb nevű, és a legmagasabb minőségű LED chipeket gyártó amerikai LED és félvezető gyár, ami élen jár a világítástechnika legtöbb területén. Folyamatos fejlesztéseiknek hála a LED termékek gyártásában piacvezető szerepűek és a CREE márkanév összeforrt olyan tulajdonságokkal, mint a minőség és a megbízhatóság.

MonsterLED termékeink ennek a gyárnak a LED chipjeit alkalmazza, így a hosszú élettartam és hibáktól teljes mértékben mentes működés garantált.


IP67 védettségű fém házak

Kültéri alkalmazásuk és a különösen nagy mechanikai igénybevétel miatt minden fényhíd és munkalámpa IP67-es védelemmel rendelkezik. Ez röviden annyit jelent, hogy semmi szilárd test, kő, kavics vagy por nem juthat a házon belülre és kültéren korlátlan ideig használhatjuk az esőben, vagy akármilyen viszontagság mellett. Víz alatti alkalmazásuk is megoldott, de csak egy bizonyos mélységig, ám mire ez gondot jelentene, már túl mélyen lesz a jármű, hogy találkozzunk vele ismét.


50 000 üzemóra

A CREE márkanév kötelez, de mire? A kiemelkedően hosszú élettartamot a CREE egyedi gyártási eljárása és a munkafolyamatok lehető legprecízebb elvégzése biztosítja, így termékeink 50 000 óra élettartammal rendelkeznek. A tökéletesen leszigetelt fém házak, az IP67-es védettség és a magas mechanikai tűrésű plexi burkolatok garantálják, hogy az élettartamot külső behatás ne rövidíthesse.


5 év garancia

Azt hihetnénk, hogy ennyi indok bőven elegendő egy termék kiválasztásához, de nem! Fontos tudni minden esetben, hogy a termék minőségi, de mi történik, ha a statisztika hozza magát és sajnálatos módon nem teljesül az elvárt élettartam? Ezért adjuk minden MonsterLED termékünket 5 év garanciával, így egy minden igényt kielégítő termék mellett már a garancia hosszán sem kell aggódni.