Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Orac Decor díszléc

2023. 05. 03. 11:39:05
Orac Decor díszléc
Európa egyik vezető díszléc gyártójának a termékei az ArtLED kínálatában!

Az Orac Decor belga hátterű cég már több mint 40 éve dolgozik a díszlécgyártás területén, és folyamatosan fejleszti termékeit. A cég célja, hogy a magas minőségű termékeket kínáljanak, és segítsék a felhasználóinak megvalósítani álmaik otthonát vagy munkahelyük tökéletes stílusát. Az Orac Decor díszlécek elegáns és stílusos megoldást jelentenek a belső tér, falak és mennyezetek dekorálására is.

Az Orac Decor díszlécek kiváló minőségű anyagokból készülnek, nagy igénybevételnek ellenállóak, nedvesség, kártevő és ütésállók valamint festhető kivitelűek.


MIBŐL KÉSZÜLNEK A DÍSZLÉCEK?

Az Orac Decor díszlécei kiváló minőségű polimerekből készülnek – így kombinálva a szintetikus anyagok erősségét, könnyű megmunkálhatóságát és a fa vagy gipsz esztétikusságát.


Alapvetően három fő típust különítünk el, melyek eltérő gyártási folyamatokkal készülnek:


Purotouch – ez a rendkívül sűrű poliuretán finom részletek megjelenését teszi lehetővé. Gyártása szálanként történik – a polimer-keveréket az egyedi formába öntve kapják meg az elkészült léceket. Mivel az alapanyag az Orac által kifejlesztett különleges keverék, és gyártásához sok emberi munka szükséges, ezek a termékek tartoznak a legmagasabb árkategóriába. (holker lécek, rejtett világításra alkalmas elemek, fali panelek) A flexibilis elemek is ebből a poliuretán keverékből készülnek, csak eltérő arányban tartalmazzák az összetevőket.


Duropolymer – extrudált, rendkívül ellenálló polisztirénből álló polimer. Víz- és ütésálló, gyártása pedig sokkal kevésbé munkaigényes – sorozatban gyártódnak a gépen a lécek, az emberi munkaerő gyakorlatilag csak minőségellenőrzésre van jelen. Közepes árkategóriájú termékek. (lábazati lécek, fali panelek, 3D dekorációs elemek)


Durofoam – extrudált, közepes sűrűségű polisztirén keverékből álló polimer, mely rendkívül könnyű. A legalacsonyabb árkategóriájú termékek ide tartoznak. (holker lécek és fali panelek)

A kiváló gyártási minőségnek köszönhetően tehát a termékek mindig egyenletesen illeszkednek a falra vagy mennyezetre. Az előre festett és sima felületekkel rendelkező díszlécek nem igényelnek további felületkezelést, így azonnal felhasználhatók.


MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

  • Tervezés
  • Kivitelezés
  • Szakmai tanácsadás
  • Egyedi árajánlat

Amennyiben további kérdése lenne, elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésére:

06-30-718-7693
06-70-618-3589

Orac Decor díszléc vásárlásához kattintson ide.