Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
30.069 Ft
Menny.:szál

Orac Decor PX198F flexibilis fali elem, 20 x 83 x 2000 mm

30.069 Ft
Gyártói cikkszám: PX198F
Szállítási díj: 990 Ft
Raktárkészlet: Rendelésre, 5-10 munkanap
Menny.:szál

Foglalj időpont tanácsadásra, tervezésre vagy kivitelezésre.

Termékinformáció, technikai segítségnyújtás:
+36-70-618-3589

Rendelésekkel kapcsolatos ügyintézés :
+36-30-718-7693

Információk

Orac Decor PX198F flexibilis fali elem

Az ikonikus CX190 flexibilis változata. A díszítőlécekkel életre keltheti a falakat és a teljes belső tereket. Az eredmények mindig egyediek. Orio Tonini tervezte.

Flexibilis, festhető, víz, ütés és kártevő álló.

Részletes technikai információ, tanúsítványok

Purotouch® alapanyag

A flexibilis elemek is ebből a poliuretán keverékből készülnek, csak eltérő arányban tartalmazzák az összetevőket. Kiváló minőségű, rendkívül sűrű poliuretán, melyre finom részletek kerülhetnek. ez a rendkívül sűrű poliuretán finom részletek megjelenését teszi lehetővé. Gyártása szálanként történik – a polimer-keveréket az egyedi formába öntve kapják meg az elkészült léceket. Mivel az alapanyag az Orac által kifejlesztett különleges keverék, és gyártásához sok emberi munka szükséges, ezek a termékek tartoznak a legmagasabb árkategóriába. (holker lécek, rejtett világításra alkalmas elemek, fali panelek) A flexibilis elemek is ebből a poliuretán keverékből készülnek, csak eltérő arányban tartalmazzák az összetevőket.

Fal előkészítés:

  • A fal lehet glettelt vagy festett, a felületnek mind a két esetben erősnek és egyenletesnek kell lennie. Az egyenletes felület biztosítja a termék megfelelő felfekvését, az erős felület pedig ellenáll a ragasztó száradása során fellépő feszültségnek.
  • A porózus felületet mélyalapozóval megkötjük. Fontos, hogy a rétegek között a mélyalapozás minden esetben megtörténjen, hiszen az erős felület így biztosítható.
  • A megfelelően előkészített felületnek teljesen száraz, nedvességtől mentesnek kell lennie! Nem szabad felhelyezni frissen glettelt, festett vagy mélyalapozott felületre. Nagyon fontos a száraz, egyenletes hőmérsékletű felület!

Termék előkészítése:

  • A terméket a dobozból kivéve portalanítani kell (a por a gyártás során kerülhet rá).
  • A paneleket felrakás előtt temperálni kell: 1-2 napig abban a helyiségben kell tárolni a terméket, ahol fel lesz majd használva. 22 °C körüli hőmérséklet az ideális a temperáláshoz!
  • A termék alapozott, minden típusú festék tapadása biztosított a gyári felületen.

Installáció:

Pisztolyból egyenletesen hordjuk fel a ragasztót a lapra. Felhelyezzük a felületre, egyenletesen rányomjuk.

Installációs videók

Orac Díszlécek - Bárki vagy. Bárhol élsz.

Az Orac Decor-t a világ vezető dekorléceket gyártó cégei között tartják számon. A cég mára több, mint 300 alkalmazottal, számos irodával és bemutatóteremmel, töretlen lelkesedéssel dolgozik az újabb és újabb innovatív alapanyagok kifejlesztésén, illetve hogy a lehető legszélesebb termékpalettát biztosítsák bárkinek, aki otthona minden kis részletében saját stílusát, személyiségét szeretné viszontlátni. Minőségben, stílusban, trendben a legmagasabb szintet képviselik termékeikkel.

Márka Orac Decor
Alapanyag Flexibilis
Méret 20 x 83 x 2000 mm (szé x ma x ho)
Stílus Modern
Szín Fehér
Típus Fali díszes léc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!