Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

KIK VAGYUNK?

A magyar tulajdonban álló ArtLED világítástechnikai és épületdíszítési webáruház 2014 óta van jelen a piacon. Fő tevékenységünk az értékesítés és a kivitelezés.

Webáruházunkban kizárólag minőségi és rendezett háttérrel rendelkező gyártók ill. beszállítók termékeit forgalmazzuk. Fontos szempont nekünk, hogy vásárlóink mind árban és minőségben megtalálják a nekik megfelelő terméket, amelyhez támogatást is biztosítunk.

Az ArtLED elégedettségi garancia bevezetésével többek között megvalósítottuk a 30 napos pénzvisszatérítési garancia és az ingyenes csere garancia szolgáltatásokat, amelyekkel vevőink elégedettségét és a vásárlás biztonságát szeretnénk növelni.

Elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére, ugyanis az egyénre szabott ügyfélkezelés, munkánk minőségének folyamatos ellenőrzése, eredményességünk egyik alappillére.


KÜLDETÉSÜNK

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vevőink igényét pontosan megismerve, szenvedéllyel és mindig megújuló szakértelemmel keressük és kínáljuk számukra a személyre szabott legjobb megoldást, ezáltal növelve vevőink számát.


JÖVŐKÉPÜNK

Jövőképünket, a fenti értékek mentén akarjuk megvalósítani és így működni a mindennapokban, a vásárlóinkért - Önökért.


Cégünk értékei:

  • Hitelesség
  • Bizalom
  • Szakmai fejlődés
  • Nyitottság a változásokra

Cégünk adatai

ArtLED Kft.
Székhely: 6000 Kecskemét, Széchenyi krt. 14., (nem üzlet és nem átvételi pont!)

Online konzultáció: Időpontfoglalás szerint, keresse az Időpontfoglalás menüpontot!
Adószám: 23794627-2-03 
Cégjegyzék szám: 03-09-136194