Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Világítástervezés

Árajánlat készítés

Amennyiben Ön projekt kivitelező, beszerző, egyéni vállalkozó vagy céges megrendelő vagy esetleg magánszemély, és világítástervezés szolgáltatásra lenne szüksége a megvalósításhoz, akár új vagy meglévő ingatlan esetén is állunk rendelkezésére. Vagy a jelenlegi berendezések cseréje miatt fénytechnikai termékekre van szüksége, keressen meg minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén. Telefonos vagy írásos egyeztetés után, az elképzeléseket felvázolva, minden helyiségre, a felhasználói- és a stílusbeli kritériumokat szem előtt tartva, egy komplett árajánlat formájában, megtérülési számításokkal segítjük hozzá a felelős döntéshozatalhoz, akár egy helyszíni felméréssel egybekötve.

Energiamegtakarítás a LED technológiával

Ha Ön szeretné a jelenlegi fényforrások cseréjét a lámpatestek cseréje nélkül megoldani, csak küldje el nekünk a jelenleg használt fényforrások típusát és teljesítmény adatait. A lehető leghamarabb próbálunk kidolgozni egy több alternatívát magába foglaló árajánlatot, egy minden eshetőséget figyelembe vevő megtérülési számítással összekötve.

Bármilyen konstrukcióban is cseréli le meglévő világítótestjeit, végeredményül minden esetben egy korszerű és hosszú távon takarékos világítással rendelkezhet.

Tanácsadás

Amennyiben - persze jogosan - nem sikerül dönteni a legújabb LED technológiai újítások, megoldások, termékek vagy világítási megoldások között, akkor olvassa el a tudástárunkban a LED-ről és minden egyéb világítási területről szóló szakmai cikkeinket.