Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SIBU exkluzív dekorpanelek

SIBU exkluzív dekorpanelek
Az élet túl rövid az unalmas falpanelekhez. Válaszd a SIBU exkluzív termékeit, hogy otthonod vagy üzleted igényes kinézetet kapjon!

Büszkék vagyunk, hogy megvalósíthattuk Kecskemét új ékkövét, a Café Plázs teljes belsőépítészeti és világítástechnikai kivitelezését. Fontos szempont volt, hogy egy modern és látványos teret képezzünk. A kivitelezés annyira jól sikerült, hogy a SIBU falpanelek gyártója a katalógusának a címlapjára helyezte a Café Plázs általunk elkészült belső részéről készült fotót. A Café Plázs vendégei is maradéktalanul elégedettek a látvánnyal, hogy néhány véleményt idézzünk: "Gyönyörű, igényes modern design" "Egyedien modern és mégis elegáns belsővel rendelkezik" "Gyönyörű helyen található és ízlésesen van berendezve" "Kecskemét legszebb és legszínvonalasabb helye. Gyönyörű kilátással és belső építészettel."

Mi nem csak értékesítjük a SIBU paneleket, hanem segítünk Neked tanácsot, ötletet adni. Megtervezzük otthonod, üzleted, szállodád, éttermed. Szakembereink segítségével megvalósítjuk álmaidat és terveidet! A gyártótól egyenesen Hozzád szállítjuk és igény szerint akár be is építjük! Keress minket elérhetőségeinken!

 

Az elkészült belsőépítészeti és világítástechnikai projekt: