Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nortene BAMBOOFLEX rugalmas bambusz kerítés, 2x3 m, 90%

Foglalj időpont tanácsadásra, tervezésre vagy kivitelezésre.

Termékinformáció, technikai segítségnyújtás:
+36-70-618-3589

Rendelésekkel kapcsolatos ügyintézés :
+36-30-718-7693

Youtube videók

Információk

BAMBOOFLEX Rugalmas bambusz kerítés, 90%-os belátáskorlátozással

Erős tartású, 15 mm széles, bambusz rudak galvanizált huzallal keresztülfűzve, 20 cm-enként. A bambusznád szélessége 9-12 mm. 2 méter magas és 3 méter hosszú. A természetes bambusznád az egész világon nagyon divatos, házon belül és kívül is szívesen alkalmazzák lakásdekorációs-építkezési célokra. A BAMBOOFLEX árnyékoló termék valódi hasított bambuszból készül, ezzel különleges eleme lehet a belső és külső tereknek is! Lakásban, irodában akár falvédőként, térelválasztóként is használhatjuk, kültéren pedig belátáskorlátozóként is funkcionálhat.

Természetes bambusz anyagból

A bambusz trópusi eredetű növény, mely ismert strapabíró képességéről és melegséget árasztó hangulatáról. Az egyedi megjelenésű és dekoratív bambusz nagyon jól alkalmazható tengerparti és vízparti nyaralók, horgászházak dekorációja során is. A bambuszfonat felhasználható erkélyen, teraszon, kertben, anyagának köszönhetően bírja az időjárási viszontagságokat.

90%-os belátáskorlátozás

A bambuszfonat kerítéssel nem tudjuk teljes mértékben kizárni a nem kívánt tekinteteket a kertünkből, azonban az átlátást 90%-ban gátolja, ily módon segíthet a nyugodt légkör megteremtéséhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!