Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ArtLED Kft 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az alábbiakban találja a pénz-visszafizetési garanciára vonatkozó részletes tájékoztatónkat, mely tartalmazza a további feltételeket.

ArtLED Kft 30 napos pénzvisszafizetési garancia:

Az előírt 14 napos elállási határidőt az alábbi feltételek teljesülése esetén 30 napra növeljük.Amennyiben nem elégedett a megrendelt termékkel, azt a számla kiállításától számított 30 naptári napon belül visszaküldheti részünkre! A jogszabályban előírt 14 napos elállási határidőt az alábbi feltételek teljesülése esetén 30 napra növeljük.

Ön úgy élhet a pénz-visszafizetési igényével a jogszabályban előírt 14 napos elállási határidőt meghaladóan, hogy pénz-visszatérítési igényre vonatkozó nyilatkozatot juttat el az ArtLED Kft-hez, illetve a terméket a vásárlást igazoló bizonylattal, tehát az eredeti számlával együtt eredeti csomagolásában visszajuttatja a ArtLED Kft címére.

Termék visszaküldési cím:

  • ArtLED Kft. 2750 Nagykőrös, Zrínyi utca 103
  • Telefonszám: +3670 618 3589
  • Email: info@artled.hu

További teendők az ArtLED Kft-nél várásolt termékek visszaküldésével kapcsolatban:

Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a lentebb található visszaküldési feltételeknek, majd töltse ki a mellékelt „Nyilatkozat pénzvisszatérítéshez” elnevezésű űrlapot.

A kitöltött nyilatkozatot kérjük, küldje vissza az info@artled.hu email címre.

Az űrlapon jelölje meg azt, hogy a visszaküldött terméket illetően melyik alábbi opciót választja a termék vételárának visszafizetésére:

A termék árának visszautalása a pénz-visszatérítési igényre vonatkozó nyilatkozaton megadott bankszámlaszámra (csak a vevő nevére szóló bankszámlaszámra áll módunkban visszafizetni a vételárat).

Termék árának készpénzben történő visszafizetése (Cégünk telephelyén van lehetőség.)

A terméket kérjük, küldje vissza a fenti nagykőrösi címünkre a pénzvisszatérítési igényre vonatkozó nyilatkozat megküldését követő 8 naptári napon belül.

A visszaküldött terméket csak futárszolgálattal, vagy zöld postai utalvánnyal továbbított csomagként, vagy személyes átadás során tudjuk fogadni. (Az utánvétellel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.)

Az ArtLED Kft. a termék és a vásárlást igazoló bizonylat átvételétől számított 8 naptári napon belül visszatéríti az Ön által fizetett vételárat.

A termék vételárának visszatérítésének feltétele a visszaküldés megindoklása!

A termék visszaküldésének feltételei:

A 30 napon belüli termék visszaküldési lehetőséggel legkésőbb a számla kiállításától számított 30. naptári napig élhet a vásárló, azaz a "Nyilatkozat pénzvisszatérítéshez" elnevezésű űrlap kitöltése és az ArtLED Kft részére történő elküldése a számla kiállításától számított 30 naptári napig lehetséges.

A jogszabályban előírt elállási jogra vonatkozó határidőn túli pénzvisszafizetés igényével csak akkor élhet a vásárló, ha a terméket mint fogyasztó (tehát természetes személy) és nem mint cég vásárolta. A cég nevében, nevére vagy üzleti tevékenység keretében vásárolt termékekre ez a jogosultság nem vonatkozik.

A visszaküldeni kívánt terméket a ArtLED Kft csak abban az esetben fogadja be, ha annak használata a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően, rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben értékcsökkenést nem okozott.

Az ArtLED Kft. fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa a törvényileg előírt 14 napon túli visszatérítési igények esetében!

Az ArtLED Kft csak sértetlen terméket valamint csomagolást vesz vissza!

Az ArtLED Kft elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását:

amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).

amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.

amennyiben a termékcsomagolása nincs meg, vagy hiányos, illetve jelentős mértékben sérült.

A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, eredeti dobozában küldje vissza.

A megvásárolt termék az ArtLED Kft-hez való épségben történő visszaszállításáról és annak költségeiről a vásárló gondoskodik.

Kiskereskedők, viszonteladók alkalmazottai és azok hozzátartozói nem vehetnék részt az akcióban!

A 30 napos pénz-visszafizetési garancia személyenként összesen egyszer használható fel.

Az ArtLED Kft. fenntartja a jogot, hogy a kedvezményt visszavonja!

A vásárlás egyéb pontjai tekintetében az Általános Szerződési Feltételek és az Adatkezelési tájékoztató az irányadó!

 

Nyilatkozat pénzvisszatérítéshez:

Alulírott ……………………………kijelentem, hogy élek a ArtLED Kft. által biztosított 30 napos pénzvisszatérítési igényemmel az alábbi termék adásvételére irányuló szerződés tekintetében:(Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése)


…………………………………………… típusú termék

Szerződéskötés, számla kiállításának időpontja /átvétel időpontja:……………………………

A fogyasztó neve:………………………………………………………………………………

A termék ellenértékét kifizető természetes személy neve (abban az esetben, ha vásárló személye eltér a termék ellenértékét kifizető személytől): …………………………………

A fogyasztó címe: …………………………………………………………………………….

A termék ellenértékét kifizető természetes személy címe (abban az esetben, ha vásárló személye eltér a termék ellenértékét kifizető személytől): ………………………………….

A termék ellenértékét kifizető természetes személy bankszámlaszáma (Banki átutalással történő pénz-visszatérítési igény esetén. Csak arra a bankszámlaszámra áll módunkban utalni, amiről az eredeti vételár kiegyenlítésre került!):

…………………………………………………………………………………………………

Indoklás (Amennyiben nem elégedettel a termékkel, kérjük indokolja meg a visszaküldés okát:

Dátum:                                                                                                                           Aláírás