Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tudástár

Laminált padló és SPC burkolat kisokos

Laminált padló és SPC burkolat kisokos

2022. 07. 27. 14:37:49
A következőkben segítünk útmutatást adni, hogy a burkolat kiválasztása után mire kell, hogy figyeljünk és milyen kiegészítőt válasszunk.
Rejtett világításos díszléc beépítése

Rejtett világításos díszléc beépítése

2021. 03. 10. 21:34:00
Nehéz gipsz stukkók kiváltására készült hab könnyű polisztirol, és poliuretán anyagból készült díszlécek beépítési útmutatója.
4 csatornás erősítő bekötése

4 csatornás erősítő bekötése

2021. 02. 09. 19:38:43
A LED szalagok előnyeiről és az elenyésző hátrányokról már sok szó esett, hiszen ezek a termékek hihetetlen népszerűségnek örvendenek, természetesen nem véletlenül. Azonban sok esetben olyan további eszközökre lehet szükségünk, amik összeszerelése első hallásra ijesztő lehet. A következőkben tehát az erősítők beszereléséhez szeretnénk segítséget és némi információt nyújtani.
Hol érdemes használni a COB LED-eket?

Hol érdemes használni a COB LED-eket?

2021. 02. 04. 18:33:53
A COB LED, vagyis a Chip on Board LED-típus néhány éve jelent meg a piacon és vált egyre népszerűbbé sokszínű felhasználási módjainak köszönhetően. Korábban már részletesen bemutattuk ezt a típust, most viszont arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mely területeken alkalmazhatók a leghatékonyabban.
11 érdekes tény a LED világából

11 érdekes tény a LED világából

2021. 02. 09. 19:49:18
Az infotainment jegyében, ebben a bejegyzésben összeszedtünk néhány érdekességet a LED technológia világából.
Miért jó a LED szalag, és hogyan válasszunk?

Miért jó a LED szalag, és hogyan válasszunk?

2021. 02. 05. 19:26:13
Rengeteg karaktert szánunk arra, hogy bemutassuk a LED szalag előnyeinek sorát. Ezek az irományok elsősorban technikai paraméterek összehasonlítására koncentrálnak, kimutatják milyen számszerűsíthető előnyökkel bír alkalmazásuk, de ritkán beszélünk arról, hogy a gyakorlatban milyen klasszikus helyzetekben bizonyulhat ideális megoldásnak, pusztán praktikus szempontok alapján.
LED világítási alapfogalmak kezdőknek

LED világítási alapfogalmak kezdőknek

2021. 02. 09. 19:54:22
Fényáram? Fényhasznosítás? Színhőmérséklet? Akármilyen technológiáról is legyen szó, ha korszerűsíteni szeretnénk, szinte teljességgel elkerülhetetlen, hogy olyan kifejezésekbe akadjunk, melyek talán ismerősek középiskolai tanulmányainkból, első pillantásra mégsem segítenek a tájékozódásban. Pótoljuk a hiányt, és az alábbi pár bekezdésben összeszedjük és megmagyarázzuk a legfontosabb fogalmakat.
Komplett világítástervezés a lakásban

Komplett világítástervezés a lakásban

2021. 02. 06. 16:45:29
Egy átlagembernek látszólag nagyon egyszerű a lakás világításának megtervezése, ami többnyire néhány konnektor, kapcsoló és lámpa elhelyezéséből áll. Ennél azonban sokkal többről van szó, nem hiába érintettük már többször is a témát blogunkon. Ezúttal kicsit mélyebbre ássuk bele magunkat, és megpróbálunk átvenni mindent töviről-hegyire.
Ipari LED világítástechnika

Ipari LED világítástechnika

2021. 02. 10. 18:56:34
Volt már szó honlapunkon a ipari LED lámpa típusokról és az ipari LED megoldások leggyakoribb felhasználási területeiről is. Most áttekintjük utóbbit még egyszer, de ezúttal úgy, hogy megnézzük, hová milyen lámpa a legideálisabb, és miért. Nem jelöltük mindenhol, de értelemszerűen mindenhol a LED-es fényforrásokra gondoltunk.