Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED szalag tápegység

LED szalag működtetéséhez elengedhetetlen egy megbízható tápegység megléte. Leggyakoribb a 12V-os LED szalag tápegység, de egyes LED szalag típusokhoz 24V-os szükséges. Utóbbi a legtöbb esetben speciális, vagy ritkább szalagoknál fordul elő, így otthoni felhasználásra a 12V-os példányokat javasoljuk.

Adapter tápegység: kisebb teljesítményű, általunk csak 80W-os teljesítményig forgalmazott trafók. Rövidebb üzemidőre tervezték, napi pár órára, vagy megszakításokkal használjuk őket. Minimális párát kibírnak, de alapvetően nem szigeteltek, így tartós pára mellett a nedvesség mindenképp bejut a műanyag házba. Ilyen környezetbe ha teheti, válasszon vízálló tápegységet. 

Ipari tápegység: az adapter tápoknál nagyobb teljesítményre tervezett trafók, melyek összetettebb, nagyobb fogyasztású rendszerek tápellátására valók. Ezeket jellemzően fém házba rakják, így IP20-as védettséget kapnak. Előbbi védettség miatt a nedvességet nem bírják jól, ezért párás környezetben az üzemeltetésük tilos.

Vízálló tápegység: az ipari tápegységekhez hasonlatosan nagy teljesítmények mellett is alkalmazhatóak, és a fő előnyük, hogy akármilyen környezetben képesek biztonságosan működni. A hűtés ezek a tápegységek esetében is fontos, de a fém háznak köszönhetően könnyen le tudják adni az üzemelés közben keletkezett hőt.

Rendezés:
Rendelhető, szállítás: 2-4 nap

Kanlux CV tápegység CIRCO LED 12 V 15W

2.979 Ft