Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.899 Ft
Menny.:db

NOBUKO LED tápegység 12V 100W IP67 8.5 A

9.899 Ft
Gyártói cikkszám: NB-100-12
Vonalkód: 5999547375045
Elérhetőség: Rendelhető, szállítás: 3-5 nap
Menny.:db

Foglalj időpont tanácsadásra, tervezésre vagy kivitelezésre.

Termékinformáció, technikai segítségnyújtás:
+36-70-618-3589

Rendelésekkel kapcsolatos ügyintézés :
+36-30-718-7693

Információk

NOBUKO 12 & 24V-os vízálló tápegységek az ArtLED kínálatában.

Fedezze fel a Nobuko Vízálló Prémium Tápegységek sorozatát, amelyek kiváló minőségükkel és megbízhatóságukkal kiemelkednek a LED világítás tápegységei közül. Ezek a tápegységek tervezésüknél fogva a legmagasabb teljesítményt és tartósságot nyújtják LED szalagjaihoz, függetlenül attól, hogy beltéri vagy kültéri alkalmazásokra használja őket.

Főbb jellemzők:


1. Vízállóság: A Nobuko Vízálló Prémium Tápegységek IP67 besorolásúak, ami azt jelenti, hogy teljes védelmet nyújtanak a nedvesség és a por ellen. Ezen tulajdonságuknak köszönhetően kiválóan alkalmazhatók kültéri világítási projektekben is.

2. Stabil Teljesítmény: A tápegységek konstans és stabil kimeneti feszültséget és áramot szállítanak a LED szalagok számára. Ez biztosítja a fényerő és színstabilitás fenntartását, így a LED világítás mindig egyenletes és kiegyensúlyozott marad. Max. környezeti hőmérséklet (℃): -30℃ - +50℃.

3. Alacsony Hűtésigény: A Nobuko tápegységek úgy lettek megtervezve, hogy a hűtésigényük minimális legyen a vízállóság miatt. A tápegység belseje gyantával van kiöntve, így a tápegységben használt alkatrészeket oly módon válogatták meg, hogy ne legyen szükségük extra hűtésre, ezzel minimalizálja a túlmelegedés kockázatát és meghosszabbítja az eszköz élettartamát. 

4. Könnyű Telepítés: A tápegység kimeneti és bemeneti oldalán is 1-1 kéteres vezeték található, így megőrizve azt, hogy a tápegység teljesen zárt maradjon. A praktikus rögzítési lehetőségek segítségével a tápegységek könnyen telepíthetők a LED szalagokhoz. A kábelek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, ami a tartósság és megbízhatóság érdekében fontos.

5. Védelem és Biztonság: A tápegységek beépített túlfeszültség-, rövidzárlat- és túlmelegedés védelemmel rendelkeznek, ami megvédi mind a tápegységet, mind a csatlakoztatott LED szalagokat a károsodástól. Ez növeli a felhasználók biztonságát és a berendezések élettartamát.

 

Az alkalmazások széles köre:

A Nobuko Tápegységek sokféle alkalmazási területen kiválóan használhatók:

- Kültéri dekoratív világítás
- Beltéri hangulatvilágítás
- Kereskedelmi és üzleti környezetek világítása
- Épületmegvilágítás
- Reklám- és kiállítások világítása

 

Ne hagyja, hogy a tápegység minősége befolyásolja LED világítási projektje sikerét. Válassza a Nobuko Tápegységeket, és élvezze a megbízható és kiváló minőségű energiát LED szalagjaihoz.

Márka NOBUKO
Áramerősség 8.5 A
Bemeneti feszültség 170-264V AC
Kimeneti feszültség 12 V
Kivitel Vízálló, fém házas
Méret 182x63x18,5 mm
Tanúsítványok CE, ROHS, UL, ETL, BIS, IEC, TUV, SAA, CB
Teljesítmény 100 W
Védettség IP67

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!