Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás biztosítás szolgáltatás

Gyártói cikkszám: ART003

Foglalj időpont tanácsadásra, tervezésre vagy kivitelezésre.

Termékinformáció, technikai segítségnyújtás:
+36-70-618-3589

Rendelésekkel kapcsolatos ügyintézés :
+36-30-718-7693

Információk

Biztosítsa be a rendelését a rejtett sérülések ellen is!
 
Nem vette észre az átvételnél, hogy megsérült a csomag tartalma? Szállítás biztosítással az átvételt követő 24 órán belül jelezze nekünk és postafordultával cseréljük a terméke(ke)t ingyen. Csomagsérülés esetén kérjük mielőbb, de legkésőbb az átvételt követő 24 órán belül jelezze a sérülést, e-mailben csatolva a sérült termék fényképét. A szolgáltatás igénylése nélkül kizárólag az átvétel során jelzett és jegyzőkönyvben rögzített sérüléseket tudjuk elfogadni. Szállítás biztosítással nem kell aggódnia a rejtett szállítási sérülésekért, azokért jegyzőkönyv nélkül is helyt állunk!

Szállítás biztosítás nélkül az átvételt követően jelzett sérülések keletkezésének a helye már vitatott és a szállító elutasíthatja a kárigényt.

Szállítás biztosítással az átvételtől számítva 24 óra áll rendelkezésre, hogy ellenőrizze a küldeményt és jelezze felénk a korábban nem észlelt rejtett sérülést.

Háztól-házig garanciával a szállítást is levesszük az Ön válláról és garanciális meghibásodás esetén is ingyen szállítunk oda- és vissza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!